Webfirmaet AS - erfaring siden 1996

Vi som jobber i Webfirmaet AS har mer enn 16 års erfaring med utvikling av hjemmesider og er ledende på strategisk rådgivning og søkemotoroptimalisering i Norge. Du som benytter Webfirmaet AS til din hjemmeside eller som rådgivere får denne erfaringen med på kjøpet.

Frem til 2012 drev vi under navnet Responspartner Norge As, men grunnet en endring i fokus besluttet vi å endre navnet til noe så enkelt og innlysende som Webfirmaet AS.

Kontakt oss

Tel: 210 80 410
Epost: kontakt@webfirmaet.no

Webfirmaet AS
Skjærgårdsveien 22
4876 Grimstad

Ressurspersoner i Webfirmaet AS

Preben O. Sangvik

Preben er typen som ”tenner” på en utfordring og som ikke gir seg før konkurrenten vises ryggen. Hvor mange nettsider han har plassert øverst i Googles resultater vites ikke, men mange er dem.

Hovedområder: Online markedsføring, responsoptimering, søkemotoroptimalisering, søkemotor annonsering, webdesign, produktutvikling og funksjonsdesign

Rune Larsen

er mannen som uten formell utdannelse tok innersvingen på dem med Mastergrad når det gjalt å skaffe økonomisk vinning for “sin” bedrift. Nå fokuserer han som alltid på kundenes velbefinnende. “Kundene skal tjene penger”..

Hovedområder: Online markedsføring og tradisjonell markedsføring, responsoptimering, design av tekniske løsninger og funksjonsdesign, produktutvikling, kursing og seminarer.

Alf Henning Olsen

har vært, og er leder og styremedlem i flere bedrifter enn det son kan nevnes her. Fokus er nettverksbygging og at “Sammen er vi sterkere”.

I 1992 fikk han eksportlederprisen og har bl.a vært initiativtaker til Sørlandet TeknologiForum (senter) Såkorn Invest Sør AS og IT-ringen Agder. Har bl.a sittet i styret for Universitetskomiteen for Agder, Kompetanseringen Sør og NHO’s IKT bransjeorganisasjon. Med andre ord en tyngde innen ordinær markedsføring, venture kapital og helheten i business.

Hovedområder: Markedsføring, responsoptimering, venture kapital, nettverksbygging, presse og støttende tjenester.

Andre personer hos oss
Heidrun Sangvik

Administrasjon


Hovedområder: regnskap, fakturering, oppfølging.

April 

er Prebens personlige assistent og følger opp kunder som får aktiv søkemotoroptimalisering fra oss. Hun er dyktig, ryddig og gjør arbeidet grundig.


Hovedområder: Aktiv oppfølging av SEO kunder, logging og arkivering av resultater.

Joe

er ansvarlig for oppfølgingen av en del kunder som får aktiv søkemotoroptimalisering fra oss. Han er dyktig, ryddig og jobber mye for de gode resultatene.Hovedområder: Aktiv oppfølging av SEO kunder, logging og arkivering av resultater.

Send oss en beskjed