Kurs og foredrag i markedsføring på nett

Webfirmaet AS holder kurs i alt fra strategi til å bygge opp hjemmeside, og får den synlig og salgbar


”Grundersenteret Aust-Agder fattet interesse for Responspartners tilnærming til metodisk arbeid og teknologi rundt problemstillingen som mange grundere ikke har nok fokus på: hvordan få trafikk til sine egne nettsider og hvordan kan dette skape salg for bedriften. Vi er svært godt fornøyd med å få bruke Responspartner til å veilede våre grundere i dette temaet.” 
Aust-Agder Fylkeskommune - Gründersenteret - Pål CastbergBedriftsforbundet har flere ganger benyttet Responspartner Norge AS til å holde kurs innen temaet "Online salg og markedsføring" Flere av medlemmene bestillte strategi workshop som følge av et godt kurs.


Tekna avdeling for næringsdrivende er en organisasjon for sivilingeniører. Disse har vi hatt foredrag for i Oslo hvor vi fikk stående applaus.


Totalt teller virksomhetsområdet for Edda Media 37 avistitler og 33 nettaviser. 
Responspartner Norge AS har hatt kurs for de som er ansvarlig for nettavisene i temaet "Teksforfatting med øye for Google"

Kurs for næringsliv , bedrift eller organisasjoner
Våre foredragsholdere er tidligere blitt anerkjent av blandt annet Bedriftsforbundet som en av landets fremste ressurser innen online salg og markedsføring. 

Rune J. Larsen er for tredje år på rad fast spaltist for bladet Økonomisk Rapport innen temaet internettmarkedsføring og Preben Sangvik er anerkjent som Norges ledende innen synlighet i Google og søkemotoroptimalisering. Han er den som plasserte søkemotoroptimalisering.no som nummer #1 i Google.

Begge har de konsultert noen av landets største bedrifter og de oppleves som pragmatiske foredragsholdere som "brenner for" det de snakker om. Det sier mye når de fleste kaster terningskast 6 for deres kurs og foredrag.


Våre foredrag / kurs varer i 2 eller 4 timer , men vi kan også holde gjesteforedrag på 45 minutter.
Normalt tar vi en avgift per deltager, men kan også avtale fastpris.

Temaene vi holder kurs og foredrag om er kritiske suksessfaktorer for å lykkes på internett. Herav også egne kurs om søkemotoroptimalisering.

Fyll ut skjemaet nedenfor så  tar vi kontakt og vi kan snakke om et kurs som passer best for dine deltagere: