Mer om Webfirmaet AS

Webfirmaet AS - erfaring siden 1996

Wefirmaet AS består av, og har samarbeid med, noen av de fremste ressursene innen hybridmarkedsføring og internettmarkedsføring. Vi har “hands on” erfaring fra markedsføring, salg og firmadrift i forskjellige størrelser.

Vi som jobber i Webfirmaet AS har erfaring fra 16 års drift med utvikling av hjemmesider, og er ledende på strategisk rådgivning og søkemotoroptimalisering i Norge. Du som benytter Webfirmaet AS til din hjemmeside eller som rådgivere får denne erfaringen med på kjøpet.

Frem til 2012 drev vi under navnet Responspartner Norge As, og grunnet endring i fokus besluttet vi å endre navnet til noe så enkelt og innlysende som Webfirmaet AS.

I 2014 innså vi at navnet var for generisk, og vi byttet navn til FlexWeb AS. Denne hjemmesiden er under endring, men alle steder som henvises til Webfirmaet AS menes nå FlexWeb AS

Kontakt oss

Tel: 90 19 27 98
Epost: kontakt@webfirmaet.no

FlexWeb AS
Skjærgårdsveien 22
4876 Grimstad

Ressurspersoner i Webfirmaet AS

Preben O. Sangvik

Preben er typen som ”tenner” på en utfordring og som ikke gir seg før konkurrenten vises ryggen. Hvor mange nettsider han har plassert øverst i Googles resultater vites ikke, men mange er dem.

Hovedområder: Online markedsføring, responsoptimering, søkemotoroptimalisering, søkemotor annonsering, webdesign, produktutvikling og funksjonsdesign

Alf Henning Olsen

har vært, og er leder og styremedlem i flere bedrifter enn det son kan nevnes her. Fokus er nettverksbygging og at “Sammen er vi sterkere”.

I 1992 fikk han eksportlederprisen og har bl.a vært initiativtaker til Sørlandet TeknologiForum (senter) Såkorn Invest Sør AS og IT-ringen Agder. Har bl.a sittet i styret for Universitetskomiteen for Agder, Kompetanseringen Sør og NHO’s IKT bransjeorganisasjon. Med andre ord en tyngde innen ordinær markedsføring, venture kapital og helheten i business.

Hovedområder: Markedsføring, responsoptimering, venture kapital, nettverksbygging, presse og støttende tjenester.

Andre personer hos oss
April 

er Prebens personlige assistent og følger opp kunder som får aktiv søkemotoroptimalisering fra oss. Hun er dyktig, ryddig og gjør arbeidet grundig.


Hovedområder: Aktiv oppfølging av SEO kunder, logging og arkivering av resultater.

Send oss en beskjed